bel nu onze advieslijn 013 - 51 30 696 | volg ons op

‘Als team hebben we maar één doel voor ogen: het ontzorgen van onze klanten en zo ervoor zorgen dat elke klant een ambassadeur wordt’.

RMR staat een eerlijke, vakkundige en heldere aanpak voor. Dit zorgde ervoor dat klanten RMR als interieurbedrijf steeds meer gingen waarderen en het kon uitgroeien tot een speler van formaat in de luxe en exclusievere interieurbouw voor particulieren, retail- en kantoorinrichting.

Directeur Frank Rijnen: ‘Al vanaf het allereerste begin hadden we heel duidelijk voor ogen wat we wilden met RMR. Natuurlijk, het maken van een mooi product staat voorop, maar vooral ook staan we voor een heldere en transparante aanpak. Geen onnodige details, maar duidelijkheid en vertrouwen op basis van ervaring en referentie.’ Centraal daarbij staat het aangaan van het gesprek met klanten. Elke keer weer, om hun wensen zo helder mogelijk te krijgen en deze tot in detail te kunnen vertalen naar de praktijk.’