bel nu onze advieslijn 013 - 51 30 696 | volg ons op

Bij RMR Interieurbouw in Moergestel werken echte vakmensen. “Vakidioten van vroeger”, zegt Frank Rijnen gekscherend. Samen met broer Rob en Werner Mies zette hij in 1999 RMR lnterieurbouw op de kaart. ln binnen- én buitenland. “We hebben het voorrecht dat we met prachtige materialen mogen werken en streven er altijd naar om het mooiste van het mooiste tot op de millimeter precies af te leveren.”

We treffen Frank Rijnen in de showroom van zijn bedrijf, aan de Sonman in Moergestel. Hier is in een oogopslag te zien wat er allemaal mogelijk is bij het Brabantse bedrijf. En dat is veel. Heel veel. De enthousiaste ondernemer steekt meteen van wal: “Wij leveren maatwerk interieur, we zijn één stuks- mannen”, vertelt hij. “Zo leveren wij geen plinten en hangen wij geen twintig deuren in een kozijn. Maar heb jij een te gekke plint verzonnen die nergens te koop is, dan maken we die. En wil jij exclusieve taatsdeuren bij de entree, dan doen we dat ook. We leveren een hoge kwaliteit en dragen met ons werk bij aan een stukje ontzorging van onze opdrachtgevers.”