bel nu onze advieslijn 013 - 51 30 696 | volg ons op

Frank Rijnen, samen met Rogér Selij aan het roer van dit bedrijf, straalt helemaal wanneer hij het over ‘zijn jongens’ heeft; een team van zeventien  medewerkers. Velen zijn vanaf hun stage bij RMR blijven hangen. Het zijn jongens die zich hebben ontwikkeld tot echte vakmensen. ‘Klanten weten dat ze hun huis zonder probleem aan ons kunnen toevertrouwen’, legt Frank uit. ‘Geef ons de sleutel en alles wordt tot in de puntjes verzorgd, binnen de gestelde deadlines. Ik hoef er ook niet perse bij te zijn in het buitenland. Ik stuur mijn jongens daarheen, die vinden dat prachtig.’ Frank voelt zich zo’n beetje hun oudere broer.

Ook in mindere tijden is de club hecht. Bijvoorbeeld toen begin vorig jaar hun pand in vlammen opging. Een week later stond er aan de overkant al een noodlocatie. Wat verwoest was, werd opnieuw gemaakt. ‘We hadden niets meer’, benadrukt de geboren en getogen Moergestelnaar. ‘Alleen een telefoon. De jongens vonden het nog erger dan ik. Ik zei tegen ze dat het goed ging komen, is het niet linksom dan rechtsom. En kijk, onze nieuwe showroom staat er al.’