bel nu onze advieslijn 013 - 51 30 696 | volg ons op

In de inspiratieruimte van RMR interieurbouw geeft deze keuken perfect weer waar het bedrijf voor staat. “De keuken is ontworpen door onze designers en volledig uitgevoerd in onze eigen fabriek”, vertelt Frank van RMR interieurbouw. “Het keukenontwerp spreekt vele mensen aan, net daar zijn we goed in.” De eyecatcher? Het werkblad dat in verstek is gezaagd en om het eiland heen is gemonteerd. Het werkblad steekt zwevend over zodat er een royale tafel ontstaat. De robuuste kader om de kastenwand maakt het ontwerp coherent.

Het ontwerp is uitgevoerd met natuurlijke materialen: eikenfineer en natuursteen. “Toch is het vooral het ontwerp dat deze keuken laat opvallen”, vindt Frank. De keuken nodigt uit om uitgebreid te koken: er is naast een inductiekookplaat een gaspit voor de wok en een teppanyakiplaat. Dankzij de wijkklimaatkast ter hoogte van het zitgedeelte van het eiland ontstaat de sfeer van een loungebar. En dat is precies de bedoeling: in deze keuken kun je praktisch koken, maar vooral ook onthaasten.