bel nu onze advieslijn 013 - 51 30 696 | volg ons op

Bijna twintig jaar geleden alweer richtten Frank en Rob Rijnen samen met Werner Mies interieurbedrijf RMR (Rijnen, Mies, Rijnen) interieurbouw op. Toentertijd stonden de heren nog zelf in de fabriek
om de wensen van hun klanten met de zaagmachine te vertalen tot een kwalitatief hoogstaand interieur. In de fabriek staan ze inmiddels niet meer, maar de hoge kwaliteit is door de jaren heen onveranderd gebleven.

RMR staat een eerlijke, vakkundige en heldere aanpak voor. Dit zorgde ervoor dat klanten RMR als interieurbedrijf steeds meer gingen waarderen en het kon uitgroeien tot een speler van formaat in de luxe en exclusievere interieurbouw voor particulieren, retail- en kantoorinrichting. Directeur Frank Rijnen: ‘Al vanaf het allereerste begin hadden we heel duidelijk voor ogen wat we wilden met RMR. Natuurlijk, het maken van een mooi product staat voorop, maar vooral ook staan we voor een heldere en transparante aanpak. Geen onnodige details, maar duidelijkheid en vertrouwen op basis van ervaring en referentie.’ Centraal daarbij staat het aangaan van het gesprek met klanten. Elke keer weer, om hun wensen zo helder mogelijk te krijgen en deze tot in detail te kunnen vertalen naar de praktijk.’

Luxesegment totaalinrichting

Kenmerkend ook is de gedrevenheid van alle medewerkers van RMR, die boven alles op klanten willen overbrengen dat hoe groot of klein een project ook is, het altijd goed komt. Frank Rijnen: ‘De op voorhand minutieus doorgesproken projecten voeren we tot op de millimeter nauwkeurig uit en we halen altijd onze deadlines.’ De bijzondere projecten die RMR hierdoor mocht uitvoeren, verstevigden de basis van het interieurbedrijf waardoor het meer en meer in contact kwam met vakbekwame interieurarchitecten.

Lees verder