Vol vertrouwen van idee naar uitvoering

Robuuste materialen bewerkt tot strakke vormen

De kasten geven de ruimte een bijzondere uitstraling en een volstrekt eigen sfeer. Voor de opbouw is mahonie fineer gebruikt, in carbon kleur beits gespoten en doodmat afgewerkt. Elk deel heeft stoere, vijftien centimeter dikke planken of omlijstingen. Greeploze oplossingen zijn gecombineerd met ingefreesde, gelijkliggende grepen van aluminium. Deze karakteristieke stijl en opmerkelijke houtsoort zijn consequent in het hele huis terug te vinden. Strak en robuust... overal, van hal tot kinderkamer.

Krachtig design als een rode draad...
Een bijzondere combinatie van eigentijds design met warme materialen als natuursteen en hout schakelt alle ruimtes krachtig aan elkaar. Vormgeving die opvalt door elementaire soberheid is in staat iedere stijlconfrontatie aan te gaan. Wie de moed heeft tegenstellingen bij elkaar te brengen toont een eigenzinnige smaak.

Voor het aanrecht en het kookeiland in de riante leefkeuken viel de keuze op stevige composiet werkbladen. De roestvrijstalen apparatuur en de krachtige details dragen in belangrijke mate bij aan het stoere, industriële aanzicht. De natuurlijke stijl sluit perfect aan bij de landelijke omgeving van dit sfeervolle landhuis.

e-mail afbeeldingen

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Naam ontvanger:

E-mailadres ontvanger:

Uw bericht:

(een link naar deze pagina en de afbeelding zullen automatisch worden toegevoegd)

Verificatie tegen SPAM: