Een doos vol tekeningen en een hoofd vol ideeën

Eerlijke materialen en een warm kleurgebruik brengen het beste van twee werelden samen... een verrassend geslaagde combinatie van strak futurisme en uitnodigende gezelligheid. De luxe van het moderne leven gaat hier naadloos over in ultieme ontspanning. Bij dit droomproject viel alles als vanzelf op zijn plaats. Het resultaat sloot meteen al zó mooi aan bij ieders verwachtingen, dat er nadien geen enkele verfijning meer nodig was.

Sfeervolle zithoeken, inspirerende werkplekken, praktische kleding-kasten... overal gaat gepolijste functionaliteit hand in hand met de warmte van pure, aardse materialen. Verhoudingen zijn haast vanzelfsprekend in balans. Zo vormen kwaliteit en duurzaamheid een vanzelfsprekende symbiose met schoonheid en originaliteit. Hierdoor krijgt de natuurlijke samensmelting van serene rust en ingetogenheid een extra dimensie.

Grote liefde voor de kleinste details was een belangrijke leidraad... Op de hedendaagse materialen werden ambachtelijke bewerkingstechnieken losgelaten, wat een prachtig effect teweegbrengt. Greeploze kasten en laden. Overal is de finesse in afwerking consequent doorgezet en in elke ruimte zijn de interieur-elementen naadloos samengebracht. Heldere vormen en bijzondere materialen verenigd tot bijzonder sfeervolle combinaties.

e-mail afbeeldingen

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Naam ontvanger:

E-mailadres ontvanger:

Uw bericht:

(een link naar deze pagina en de afbeelding zullen automatisch worden toegevoegd)

Verificatie tegen SPAM: