pc meubel

Een pc onder uw bureau, op het bureau, in een speciaal pc meubel. Het kan lastig zijn om deze computer kast netjes uit het zicht te verwerken waar deze toch gemakkelijk toegankelijk moet zijn om aan te zetten of te gebruiken als media apparaat.

Een pc meubel op maat kan hier uitkomst bieden. Standaard meubelen hebben soms wel de nodige opbergruimte maar niet het goede ontwerp of stijl om in uw interieur opgenomen te worden. Of juist wel de opbergruimte maar niet de goede stijl of sfeer.

Laat uw pc meubel daarom op maat ontwerpen door onze interieur architecten. De indeling, het design en de nodige opbergruimte precies zoals u dat wilt. Het is zelfs mogelijk om een vaste plaats voor uw moderne tablet of ipad in het pc meubel in te bouwen.

Naast het ontwerpen en bouwen van fraaie en uniek ontworpen pc meubels op maat helpen we u ook graag bij het inrichten van uw studeer- of werkkamer en het ontwerpen van bijpassend interieur. Creëer uw eigen stijl en inspirerende ruimte. RMR zorgt ervoor dat uw interieur met uiterste precisie wordt afgewerkt. Uw wensen, ons vakmanschap.

e-mail afbeeldingen

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Naam ontvanger:

E-mailadres ontvanger:

Uw bericht:

(een link naar deze pagina en de afbeelding zullen automatisch worden toegevoegd)

Verificatie tegen SPAM: